2 nieuwe Zund S3 digitale snijsystemen!

Onlangs heeft de Stickerdrukwerk.nl zijn machinepark verder uitgebreid met de komst van twee nieuwe Zund S3 digitale snijmachines. Deze supersnelle machines staan garant voor een geperfectioneerde snijtechniek. Hierdoor zijn wij nu nog beter in staat om alle soorten zelfklevende materialen met grootse Zwitserse precisie te verwerken.

Digitaal snijden met laserprecisie
Stickerdrukwerk.nl beschikte al over twee Zund snijmachines, maar door de uitbreiding van het machinepark met twee hagelnieuwe machines kunnen we u nog beter en sneller van dienst zijn. Het snijden van stickers verloopt volledig digitaal, hierdoor kunnen wij een nog hogere kwaliteit van uw product garanderen.

Elke machine maakt gebruik van een intelligente besturingstechniek waardoor afwijkingen binnen het snijproces tot het verleden behoren. Of het nu gaat om het verwerken van grote rollen zelfklevende materialen of handzame vellen, alles is mogelijk. Wij zijn nu zelfs in staat om op rollen tot en met een breedte van 137 cm in een keer te kunnen snijden in de vorm die u wenst. Niets is dus te gek!

Efficiënt
Onze machines zijn volledig geautomatiseerd. Zo worden de vellen automatisch opgepakt en aangevoerd naar de snij-unit. Na het snijden worden de afgewerkte vellen netjes op stapels opgevangen.

Onze machines kunnen indien nodig 24/7 hun werk doen en hierdoor worden onze medewerkers gedeeltelijk ontzorgd. Hierdoor kan ons team doen waar het goed in is, u helpen bij het maken van prachtige stickers!

De vier Zund S3 digitale snijmachines, in combinatie met de moderne en hoogwaardige full-color printers, maken dat onze producten naar een nog hoger niveau worden getild. Zeg maar gerust: een Koninklijk niveau!

By |2018-01-24T10:35:13+00:00januari 23rd, 2018|Uncategorized|Reacties uitgeschakeld voor 2 nieuwe Zund S3 digitale snijsystemen!