3D gel stickers, geeft een extra dimensie aan u sticker.

Ook voor doming stickers kunt u terecht bij stickerdrukwerk.nl. Doming stickers ook wel 3D gel stickers genoemd hebben een prachtige luxe uitstraling. Onze vinyl doming stickers zijn voorzien van twee-componenten epoxyhars waardoor de sticker een stijlvol en origineel 3D effect krijgt. De 3D gel stickers hebben meerdere voordelen; zo kunnen deze doming stickers zowel binnen als buiten gebruikt worden. Bovendien kunt u ze bij stickerdrukwerk.nl zowel in full colour bij ons laten afdrukken als in PMS kleuren.

Een doming sticker kan een extra toevoeging zijn om u logo of huisstijl haarfijn te representeren. De heldere dominglaag geeft de stickers een extra dimensie, tevens zorgt deze laag voor kras- en vochtbescherming. Daarnaast zal de sticker niet verkleuren door uv-stralen, ideaal dus voor buitengebruik. De 3D gel sticker is makkelijk aan te brengen en zal stevig blijven zitten. Verder zijn doming stickers erg duurzaam door hun doming laag. Bij stickerdrukwerk.nl bent u dus aan het juiste adres. Heeft u nog vragen of is iets niet duidelijk dan horen wij het graag van u.

By |2018-10-23T10:35:08+00:00oktober 23rd, 2018|Uncategorized|Reacties uitgeschakeld voor 3D gel stickers, geeft een extra dimensie aan u sticker