Aluminium stickers2018-08-30T14:07:41+00:00

Aluminium stickers

Bent u op zoek naar een geschikte partner voor het drukken van aluminium stickers? Dan bent u bij Stickerdrukwerk.nl aan het juiste adres! In eigen drukkerij worden uw stickers tegen scherpe prijs en in combinatie met een snelle levertijd vervaardigt. Of het nu gaat om kleine of grotere oplages, wij kunnen u te allen tijde van dienst zijn. Aluminium polyester stickers staan bekend om de prachtige zilveren of gouden look. Wij leveren deze stickers op drie materiaalsoorten:

  • Mat zilver aluminium
  • Glanzend zilver aluminium
  • Glanzend goud aluminium

Aluminium stickers kunnen door hun hittebestendigheid tot maar liefst 150 graden worden toegepast op allerlei soorten materialen. Denk hierbij aan printers, lampen, huishoudelijke apparaten, gereedschap, opladers en ovens. De stickers zijn superdun en kunnen zowel digitaal full colour geprint worden als gezeefdrukt in specifieke PMS kleuren.

Voordelen:

  • Hittebestendig tot 150 graden

  • Superdun 0,023 mm

  • Geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik

Het is op dit moment nog niet mogelijk om aluminium stickers via onze website te bestellen. We maken echter graag een vrijblijvende offerte op die we u per mail toezenden. Informeer dus gerust!

Vraag direct een offerte aan

Aluminium stickers: superdun en hittebestendig!

Offerte aanvragen

Snel en eenvoudig, klik hier!

Heb je interesse in een offerte voor stickers? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag via onderstaande knop direct een online offerte aan!

Zeefdruk
stickers

Zeefdruk stickers

Met onze zeefdruktechniek kunnen we stickers drukken in elke gewenste pms kleur, waaronder ook metallic kleuren. Ook hier zijn verschillende vormen en formaten mogelijk. De sticker heeft een zeer goede buitenkwaliteit.


Stickers
op rol

Stickers op rol

Stickers op rol worden vaak gebruikt om verpakkingen te voorzien van een bedrijfsnaam, logo en/of een tekst. Zo leveren wij onze stickers o.a. aan bloemisten, juweliers, snoepwinkels, chocolaterieën en bakkerijen.

Doming
stickers

Doming stickers

Voor een uniek 3D effect. Een tweecomponenten epoxyhars wordt op een vinylsticker gegoten, waardoor er een doorzichtige bolling op de sticker ontstaat. Ze worden vooral gebruikt in de computer-, auto- en motorbranche.