Barcode stickers2018-08-30T14:27:48+00:00

Barcode stickers

Door de jaren heen hebben wij al aan diverse winkeliers en bedrijven door heel Nederland barcodestickers mogen leveren. Dit type stickers worden met scanners of camera’s machinaal gelezen en verwerkt. Barcodestickers zijn papieren stickers welke op rol worden geleverd. De stickers hebben een witte achtergrond welke van een zwarte opdruk word voorzien. Daarnaast heeft u de keuze voor permanente of afneembare belijming. Dit laatste is aan te raden als stickers bijvoorbeeld na de verkoop van een product verwijderd dienen te kunnen worden.

Voordelen:

  • Eenvoudig te scannen / in te lezen

  • Thermal transfer zorgt voor strakke lijnen

  • Krasvast

Op dit moment is het helaas nog niet mogelijk om barcodestickers direct online te bestellen. Vraag gerust vrijblijvend online een offerte aan. Na het ontvangen van uw aanvraag mailen zo snel mogelijk een offerte gebaseerd op uw wensen terug. 

Vraag direct een offerte aan

Barcode stickers, op rol gewikkeld: 

Offerte aanvragen

Snel en eenvoudig, klik hier!

Heb je interesse in een offerte voor stickers? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag via onderstaande knop direct een online offerte aan!

Zeefdruk
stickers

Zeefdruk stickers

Met onze zeefdruktechniek kunnen we stickers drukken in elke gewenste pms kleur, waaronder ook metallic kleuren. Ook hier zijn verschillende vormen en formaten mogelijk. De sticker heeft een zeer goede buitenkwaliteit.

Stickers
op rol

Stickers op rol

Stickers op rol worden vaak gebruikt om verpakkingen te voorzien van een bedrijfsnaam, logo en/of een tekst. Zo leveren wij onze stickers o.a. aan bloemisten, juweliers, snoepwinkels, chocolaterieën en bakkerijen.

Doming
stickers

Doming stickers

Voor een uniek 3D effect. Een tweecomponenten epoxyhars wordt op een vinylsticker gegoten, waardoor er een doorzichtige bolling op de sticker ontstaat. Ze worden vooral gebruikt in de computer-, auto- en motorbranche.