Domingstickers2018-08-30T14:44:34+00:00

Domingstickers ofwel 3D gel stickers

In de volksmond worden doming stickers ook regelmatig 3D gel stickers genoemd. Deze vinyl stickers zijn namelijk voorzien van twee-componenten epoxyhars wat de sticker een stijlvol en uniek 3D effect geeft. Zij worden voornamelijk toegepast binnen de computer-, auto- en motorbranche. Doming stickers hebben vele voordelen, zo zijn ze geschikt binnen- en buitengebruik en de 3D bolling geeft een prachtige extra luxe uitstraling. Dit type sticker kan zowel in full colour geprint worden als in PMS kleuren gedrukt worden.

Bestel doming stickers online!
Vraag direct een offerte aan
Bestel online!

Offerte aanvragen

Snel en eenvoudig, klik hier!

Heb je interesse in een offerte voor stickers? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag via onderstaande knop direct een online offerte aan!

Zeefdruk
stickers

Zeefdruk stickers

Met onze zeefdruktechniek kunnen we stickers drukken in elke gewenste pms kleur, waaronder ook metallic kleuren. Ook hier zijn verschillende vormen en formaten mogelijk. De sticker heeft een zeer goede buitenkwaliteit.

Stickers
op rol

Stickers op rol

Stickers op rol worden vaak gebruikt om verpakkingen te voorzien van een bedrijfsnaam, logo en/of een tekst. Zo leveren wij onze stickers o.a. aan bloemisten, juweliers, snoepwinkels, chocolaterieën en bakkerijen.

Doming
stickers

Doming stickers

Voor een uniek 3D effect. Een tweecomponenten epoxyhars wordt op een vinylsticker gegoten, waardoor er een doorzichtige bolling op de sticker ontstaat. Ze worden vooral gebruikt in de computer-, auto- en motorbranche.