Fluor stickers2018-08-30T16:15:49+00:00

Fluor stickers

Heeft u een boodschap die wat extra aandacht verdient? Kies dan voor een opvallende fluor sticker! Fluoriserende stickers zijn erg fel van kleur en lichten op in combinatie met black light lampen welke onder andere in discotheken veel worden ingezet. Deze stickers zijn in vele kleuren leverbaar waaronder geel, oranje, roze, blauw en groen. Bij Stickerdrukwerk.nl worden fluor sticker in eigen Nederlandse drukkerij vervaardigt. De levering is gemiddeld genomen tussen de 5 en 8 werkdagen. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Fluor sticker voordelen

  • Extra opvallend door gebruik van fluor inkt

  • Geeft ligt in combinatie met blacklight

  • Verkrijgbaar als vinyl zeefdrukstickers

  • Verkrijgbaar als papieren etiketten op rol

Je kunt fluor stickers (nog) niet rechtstreeks via onze website bestellen, maar we maken graag een vrijblijvende, op maat gemaakte, offerte op.

Vraag direct een offerte aan

Fluoriserende stickers:

Offerte aanvragen

Snel en eenvoudig, klik hier!

Heb je interesse in een offerte voor stickers? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag via onderstaande knop direct een online offerte aan!

Zeefdruk
stickers

Zeefdruk stickers

Met onze zeefdruktechniek kunnen we stickers drukken in elke gewenste pms kleur, waaronder ook metallic kleuren. Ook hier zijn verschillende vormen en formaten mogelijk. De sticker heeft een zeer goede buitenkwaliteit.

Stickers
op rol

Stickers op rol

Stickers op rol worden vaak gebruikt om verpakkingen te voorzien van een bedrijfsnaam, logo en/of een tekst. Zo leveren wij onze stickers o.a. aan bloemisten, juweliers, snoepwinkels, chocolaterieën en bakkerijen.

Doming
stickers

Doming stickers

Voor een uniek 3D effect. Een tweecomponenten epoxyhars wordt op een vinylsticker gegoten, waardoor er een doorzichtige bolling op de sticker ontstaat. Ze worden vooral gebruikt in de computer-, auto- en motorbranche.