Full colour stickers2018-08-20T16:41:31+00:00

Full colour stickers

Op zoek naar een sticker geheel naar uw wens? Dan kun je nu bij Stickerdrukwerk.nl full colour stickers bestellen. Deze full colour stickers zijn in alle soorten en maten leverbaar. De keuze voor het materiaal is erg belangrijk en hangt af van de oplage, levensduur, en het doeleinde.

Wij printen of zeefdrukken de stickers in onze eigen stickerdrukkerij. Hierdoor garanderen wij scherpe prijzen en een uitstekende kwaliteit. Maak nu gebruik van de online mogelijkheden om full colour sticker bestellen!

Vraag direct een offerte aan
Meer informatie

Offerte aanvragen

Snel en eenvoudig, klik hier!

Heb je interesse in een offerte voor stickers? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag via onderstaande knop direct een online offerte aan!

Zeefdruk
stickers

Zeefdruk stickers

Met onze zeefdruktechniek kunnen we stickers drukken in elke gewenste pms kleur, waaronder ook metallic kleuren. Ook hier zijn verschillende vormen en formaten mogelijk. De sticker heeft een zeer goede buitenkwaliteit.


Stickers
op rol

Stickers op rol

Stickers op rol worden vaak gebruikt om verpakkingen te voorzien van een bedrijfsnaam, logo en/of een tekst. Zo leveren wij onze stickers o.a. aan bloemisten, juweliers, snoepwinkels, chocolaterieën en bakkerijen.

Doming
stickers

Doming stickers

Voor een uniek 3D effect. Een tweecomponenten epoxyhars wordt op een vinylsticker gegoten, waardoor er een doorzichtige bolling op de sticker ontstaat. Ze worden vooral gebruikt in de computer-, auto- en motorbranche.