Full colour stickers2018-08-20T16:40:32+00:00

Full colour stickers

De beste full colour stickers vind je bij Stickerdrukwerk.nl! De webshop van Stickerdrukwerk.nl beschikt over een ruim assortiment aan stickers in alle kleuren die u zich wenst.

Fluor stickers
U kunt natuurlijk kiezen uit de bekende kleuren, maar daarnaast heeft Stickerdrukwerk.nl nog speciale full colour stickers. Om te beginnen de fluor stickers, deze worden gebruikt om je boodschap extra op te laten vallen. De kleur van deze stickers is erg fel. Bij gebruik van blacklight lampen (bijvoorbeeld in een disco) lichten fluorstickers extra fel op. Fluororanje of fluorgeel zijn de meest opvallende kleuren, maar ook andere kleuren zijn leverbaar zoals fluorroze, fluorblauw en fluorgroen.

Glow in the dark stickers
Naast fluoriserende stickers beschikt Stickerdrukwerk.nl ook over glow in the dark stickers. Deze stickers absorberen licht en geven dit af in het donker. Hoe langer en feller de lichtbron heeft geschenen, hoe feller en langer de stickers blijven gloeien.

Reflecterende stickers
Een derde interessante sticker is de reflecterende sticker. Reflecterende stickers vallen extra goed op in het donker zodra er licht op schijnt. Deze full colour stickers worden van materiaal gemaakt die dezelfde eigenschap heeft als verkeersborden.

Benieuwd naar alle mogelijkheden met full colour stickers? Neem dan vrijblijvend contact op met Stickerdrukwerk.nl of neem een kijkje in de webshop voor het volledige assortiment.

Vraag direct een offerte aan
Meer informatie

Offerte aanvragen

Snel en eenvoudig, klik hier!

Heb je interesse in een offerte voor stickers? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag via onderstaande knop direct een online offerte aan!

Zeefdruk
stickers

Zeefdruk stickers

Met onze zeefdruktechniek kunnen we stickers drukken in elke gewenste pms kleur, waaronder ook metallic kleuren. Ook hier zijn verschillende vormen en formaten mogelijk. De sticker heeft een zeer goede buitenkwaliteit.

Stickers
op rol

Stickers op rol

Stickers op rol worden vaak gebruikt om verpakkingen te voorzien van een bedrijfsnaam, logo en/of een tekst. Zo leveren wij onze stickers o.a. aan bloemisten, juweliers, snoepwinkels, chocolaterieën en bakkerijen.

Doming
stickers

Doming stickers

Voor een uniek 3D effect. Een tweecomponenten epoxyhars wordt op een vinylsticker gegoten, waardoor er een doorzichtige bolling op de sticker ontstaat. Ze worden vooral gebruikt in de computer-, auto- en motorbranche.