Glow in the dark stickers2018-08-30T16:17:14+00:00

Glow in the dark stickers

Wie kent ze niet: glow in the dark stickers! Deze stickers absorberen licht en geven dit vervolgens af in het donker.  Hoe langer en feller de lichtbron heeft geschenen, hoe feller en langer de stickers blijven gloeien. Perfect geschikt om een kinderkamer me te versieren of om als opvallend pictogram te gebruiken. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. U krijgt per mail een vrijblijvende offerte van ons terug. Stickerdrukwerk.nl vervaardigt glow in the dark stickers in eigen Nederlandse drukkerij en hanteert levertijden van 5 tot 8 werkdagen.

Voordelen:

  • Absorberen licht en geven dit af in het donker

  • Gloeit na volledig opladen meer dan 8 uur

  • Geschikt voor full color print en zeefdruk PMS kleuren

  • Geschikt voor binnen- en buitengebruik

Vraag per mail een offerte aan

Glow in the dark stickers

Offerte aanvragen

Snel en eenvoudig, klik hier!

Heb je interesse in een offerte voor stickers? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag via onderstaande knop direct een online offerte aan!

Zeefdruk
stickers

Zeefdruk stickers

Met onze zeefdruktechniek kunnen we stickers drukken in elke gewenste pms kleur, waaronder ook metallic kleuren. Ook hier zijn verschillende vormen en formaten mogelijk. De sticker heeft een zeer goede buitenkwaliteit.

Stickers
op rol

Stickers op rol

Stickers op rol worden vaak gebruikt om verpakkingen te voorzien van een bedrijfsnaam, logo en/of een tekst. Zo leveren wij onze stickers o.a. aan bloemisten, juweliers, snoepwinkels, chocolaterieën en bakkerijen.

Doming
stickers

Doming stickers

Voor een uniek 3D effect. Een tweecomponenten epoxyhars wordt op een vinylsticker gegoten, waardoor er een doorzichtige bolling op de sticker ontstaat. Ze worden vooral gebruikt in de computer-, auto- en motorbranche.