Goedkope stickers2018-08-31T11:06:26+00:00

Goedkope stickers

Op zoek naar goedkope stickers? Dan bent u bij Stickerdrukwerk.nl aan het juiste adres. Op de uitgebreide webshop van Stickerdrukwerk.nl vindt u namelijk een eindeloos assortiment aan verschillende soorten stickers.

Verschillende soorten stickers
Op zoek naar grote stickers of kleine stickers? Bij Stickerdrukwerk.nl zijn ze allemaal te verkrijgen in vele verschillende vormen, ronde stickers of gewoon rechthoekige stickers. Om extra op te vallen kunt u gebruik maken van glow in the dark stickers, fluoriserende stickers of reflecterende stickers. Zo kan geen klant om uw heen!

Bij Stickerdrukwerk.nl zijn er stickers die toepasbaar zijn op verschillende ondergronden en geschikt voor binnen en buiten. De magnetische stickers zijn eenvoudig te verplaatsen, de raamstickers zijn perfect voor uw showroom en onze textielstickers passen perfect op uw kleding. Kijk snel op de website van Stickerdrukwerk.nl voor alle mogelijkheden.

Vraag eenvoudig uw offerte aan
De stickers worden in volledig full colour gedrukt. Onze binnendienstverkopers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden met betrekking tot alle mogelijke toepassingen met stickers of etiketten. Zij maken direct een offerte op maat en bespreken het aanleveren van de benodigde bestanden. Bent u benieuwd naar wat voor stickers voor u geschikt zijn? Neem een kijkje in de uitgebreide webshop van Stickerdrukwerk.nl voor alle mogelijkheden. Via de website van Stickerdrukwerk.nl kunt u ook eenvoudig een offerte aanvragen voor uw bedrukte stickers.

Vraag direct een offerte aan
Meer informatie

Offerte aanvragen

Snel en eenvoudig, klik hier!

Heb je interesse in een offerte voor stickers? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag via onderstaande knop direct een online offerte aan!

Zeefdruk
stickers

Zeefdruk stickers

Met onze zeefdruktechniek kunnen we stickers drukken in elke gewenste pms kleur, waaronder ook metallic kleuren. Ook hier zijn verschillende vormen en formaten mogelijk. De sticker heeft een zeer goede buitenkwaliteit.

Stickers
op rol

Stickers op rol

Stickers op rol worden vaak gebruikt om verpakkingen te voorzien van een bedrijfsnaam, logo en/of een tekst. Zo leveren wij onze stickers o.a. aan bloemisten, juweliers, snoepwinkels, chocolaterieën en bakkerijen.

Doming
stickers

Doming stickers

Voor een uniek 3D effect. Een tweecomponenten epoxyhars wordt op een vinylsticker gegoten, waardoor er een doorzichtige bolling op de sticker ontstaat. Ze worden vooral gebruikt in de computer-, auto- en motorbranche.