Grote stickers2018-08-31T10:27:53+00:00

Grote stickers

Bent u op zoek naar grote stickers? Dan bent u bij Stickerdrukwerk.nl aan het juiste adres! Op de webshop vindt u namelijk een ruim assortiment aan grote stickers. De stickers zijn in vele verschillende vormen te verkrijgen, van ronde stickers tot domingstickers met 3D-effect.

Met grote stickers van Stickerdrukwerk.nl valt u meteen op! We maken namelijk gebruik van full colour stickers. Op zoek naar grote stickers met bedrukking? Bij Stickerdrukwerk.nl zijn de mogelijkheden eindeloos. Bij ons bestel je bijvoorbeeld grote raamstickers of grote magneetstickers. Daarnaast hebben we ook papieren stickers voor binnen gebruik.

Opvallen met stickers?
Met de grote stickers van Stickerdrukwerk.nl valt uw sticker sowieso op. Maar u kunt er voor zorgen dat uw bedrijf nog meer in de picture komt. Bijvoorbeeld met grote reflecterende stickers, fluoriserende stickers of glow in the dark stickers.

Wijs met de grote vloerstickers van Stickerdrukwerk.nl uw klanten de weg in uw bedrijf of rijd ze tegemoet met de stickers op je auto. Geef aan waar u uw stickers voor wilt gebruiken, Stickerdrukwerk helpt u dan graag verder!

Naast de grote stickers produceert Stickerdrukwerk.nl ook kleine stickers in vele verschillende vormen. Ook voor etiketten op rol en snijteksten kunt u bij Stickerdrukwerk.nl terecht.

Interesse?
Interesse in bedrukte grote stickers? Ons team van DTP-medewerkers verzorgen voor u de digitale ontwerp- en opmaakwerkzaamheden en de bijbehorende drukproef ter controle. Het proces wordt gestuurd en gecontroleerd door onze afdeling werkvoorbereiding, die ook alle gemaakte afspraken omtrent uw order bewaakt en indien nodig aanpast. Kijk snel in de webshop of vraag vrijblijvend uw offerte aan via Stickerdrukwerk.nl!

Vraag direct een offerte aan
Meer informatie

Offerte aanvragen

Snel en eenvoudig, klik hier!

Heb je interesse in een offerte voor stickers? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag via onderstaande knop direct een online offerte aan!

Zeefdruk
stickers

Zeefdruk stickers

Met onze zeefdruktechniek kunnen we stickers drukken in elke gewenste pms kleur, waaronder ook metallic kleuren. Ook hier zijn verschillende vormen en formaten mogelijk. De sticker heeft een zeer goede buitenkwaliteit.

Stickers
op rol

Stickers op rol

Stickers op rol worden vaak gebruikt om verpakkingen te voorzien van een bedrijfsnaam, logo en/of een tekst. Zo leveren wij onze stickers o.a. aan bloemisten, juweliers, snoepwinkels, chocolaterieën en bakkerijen.

Doming
stickers

Doming stickers

Voor een uniek 3D effect. Een tweecomponenten epoxyhars wordt op een vinylsticker gegoten, waardoor er een doorzichtige bolling op de sticker ontstaat. Ze worden vooral gebruikt in de computer-, auto- en motorbranche.