Kenplaatstickers2018-08-30T16:18:42+00:00

Kenplaatstickers

Kenplaatstickers worden veelal gebruikt om informatie te weergeven op machines, koelinstallaties en cv-ketels. Deze stickers worden in de eigen Nederlandse drukkerij van Stickerdrukwerk.nl vervaardigt en zijn gemaakt van solid foil. Dit is een folie welke bestaat uit zelfklevend aluminium voorzien van een dikke zilveren topcoating. Hierdoor zijn de stickers inkrasbaar of intypbaar (middels een speciale machine). Alles wat in de kenplaatstickers word gekrast kan niet meer worden uitgewist. Benieuwd naar de mogelijkheden van deze stickers? Informeer vrijblijvend via 040 – 25 30 333 of vraag een offerte aan per mail. Na het ontvangen van uw offerteaanvraag zullen wij deze zo snel mogelijk mee in behandeling nemen.

Voordelen:

  • Kan met een pen, slagletters of een typemachine beschreven worden

  • Hittebestendigheid tot 150 C

  • Mat zilveren uitstraling

  • Stevig, plakt erg sterk

Vraag online een offerte aan

Kenplaatstickers: met inkrasbare topcoating

Offerte aanvragen

Snel en eenvoudig, klik hier!

Heb je interesse in een offerte voor stickers? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag via onderstaande knop direct een online offerte aan!

Zeefdruk
stickers

Zeefdruk stickers

Met onze zeefdruktechniek kunnen we stickers drukken in elke gewenste pms kleur, waaronder ook metallic kleuren. Ook hier zijn verschillende vormen en formaten mogelijk. De sticker heeft een zeer goede buitenkwaliteit.

Stickers
op rol

Stickers op rol

Stickers op rol worden vaak gebruikt om verpakkingen te voorzien van een bedrijfsnaam, logo en/of een tekst. Zo leveren wij onze stickers o.a. aan bloemisten, juweliers, snoepwinkels, chocolaterieën en bakkerijen.

Doming
stickers

Doming stickers

Voor een uniek 3D effect. Een tweecomponenten epoxyhars wordt op een vinylsticker gegoten, waardoor er een doorzichtige bolling op de sticker ontstaat. Ze worden vooral gebruikt in de computer-, auto- en motorbranche.