Kleine stickers2018-08-31T10:25:26+00:00

Kleine stickers

Sitckerdrukwerk.nl beschikt over een ruim assortiment aan kleine stickers in verschillende soorten en maten. De stickers zijn beschikbaar in grote en kleine oplage, de mogelijkheden zijn eindeloos! Het assortiment aan kleine stickers bij Stickerdrukwerk is enorm. U kunt bij ons terecht voor onder andere aluminium stickers, domingstickers, fluor stickers en magneetstickers. Maar dit is slechts een kleine greep uit het totale assortiment. Bekijk snel de webshop van Stickerdrukwerk.nl voor een volledig overzicht van alle kleine stickers en mogelijkheden.

Mogelijkheden
Laat u uw kleine stickers drukken bij Stickerdrukwerk.nl? Dan heeft u verschillende mogelijkheden. De kleine stickers zijn namelijk in vele verschillende vormen te verkrijgen, denk hierbij aan ronde stickers en domingstickers met een 3D-effect. Er zijn papieren stickers voor binnen, magnetische stickers en raamstickers, de mogelijkheden zijn enorm! Bij Stickerdrukwerk.nl maken we gebruik van full colour stickers waardoor de kleur altijd perfect naar uw wens is.

De kleine stickers van Stickerdrukwerk.nl zijn ideaal om je merk op een gemakkelijke manier achter te laten. Overal, en op ieder oppervlak. Als merkdrager op verpakkingen en geschenken of op een verrassende locatie om op te vallen.

Alternatieven
Naast kleine stickers kunt u bij Stickerdrukwerk.nl ook terecht voor andere soorten stickers. Denk hierbij aan grote stickers, vloerstickers en stickervellen. Daarnaast vindt u bij Stickerdrukwerk.nl ook etiketten op rol en andere makkelijke plakkers.

Bij Stickerdrukwerk.nl vraagt u eenvoudig online uw offerte aan, daarnaast is er een uitgebreide webshop ingericht waar jij je perfecte kleine stickers kunt vinden. Voor al uw vragen en opmerkingen kunt u altijd terecht bij Stickerdrukwerk.nl. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel 040 – 2 417 417.

Vraag direct een offerte aan
Meer informatie

Offerte aanvragen

Snel en eenvoudig, klik hier!

Heb je interesse in een offerte voor stickers? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag via onderstaande knop direct een online offerte aan!

Zeefdruk
stickers

Zeefdruk stickers

Met onze zeefdruktechniek kunnen we stickers drukken in elke gewenste pms kleur, waaronder ook metallic kleuren. Ook hier zijn verschillende vormen en formaten mogelijk. De sticker heeft een zeer goede buitenkwaliteit.

Stickers
op rol

Stickers op rol

Stickers op rol worden vaak gebruikt om verpakkingen te voorzien van een bedrijfsnaam, logo en/of een tekst. Zo leveren wij onze stickers o.a. aan bloemisten, juweliers, snoepwinkels, chocolaterieën en bakkerijen.

Doming
stickers

Doming stickers

Voor een uniek 3D effect. Een tweecomponenten epoxyhars wordt op een vinylsticker gegoten, waardoor er een doorzichtige bolling op de sticker ontstaat. Ze worden vooral gebruikt in de computer-, auto- en motorbranche.