Vanaf nu bij Stickerdrukwerk.nl, 

Koninklijk oranje printen!

Echt Koninklijk oranje printen op vele zelfklevende materialen, de Mimaki JV150-160 maakt het mogelijk!

Onze nieuwe aanwinst print uw full-colour sticker met superhoge (fotografische)kwaliteit en een ongekend prachtig kleurbereik. Wanneer uw stickers op deze printer worden vervaardigd geniet u van een perfecte en dynamische kleurweergave. De acht kleuren waarmee deze printer is uitgerust, waaronder light magenta, light cyaan, light black zorgen hiervoor. Het unieke aan deze printer is dat er gebruik wordt gemaakt van een aparte kleur oranje. De kleur oranje wordt niet opgebouwd uit de standaard CMYK kleuren en het gebruik van deze aparte kleur brengt ongekende mogelijkheden met zich mee.

Tot op heden was het onmogelijk om de perfecte oranje kleur in full-colour te printen, met deze printer worden uw dromen werkelijkheid. Het grote voordeel van onze printer is dat oranje er nu echt uitziet als prachtig helder oranje, dus geen vreemde kleur maar echt het mooie heldere en bekende Hollandse en Koninklijke oranje!

Zie hieronder het verschil:

Wij kunnen op deze printer full-colour stickers maken tot 160 cm breed, en de lengte is in principe onbeperkt. Dit geld ook voor de keuze in zelfklevende materialen. De Mimaki JV150-160 is een welkome aanvulling op het toch al uitgebreide printerpark van Stickerdrukwerk.nl.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze printer neem dan nu contact met ons op zodat wij alle mogelijkheden vrijblijvend met u kunnen bespreken.

By |2017-11-28T11:46:05+00:00november 28th, 2017|Uncategorized|Reacties uitgeschakeld voor Koninklijk oranje printen, vanaf nu bij stickerdrukwerk.nl