Magneetstickers2018-08-30T16:22:30+00:00

Magneetstickers

Magneetstickers zijn populaire stickers onder onze klanten. U komt ze overal tegen; in winkels, op auto’s, op koelkasten, de verwarming en nog veel meer. Magneetstickers hebben in tegenstelling tot veel andere stickers geen lijmlaag. Ze hechten zich door de magnetische lading welke ze afstoten. Hierdoor zijn ze gemakkelijk her te gebruiken. Stickerkdrukwerk.nl ontwerp en levert deze stickers al vele jaren voor zowel particulieren als bedrijven. Neem gerust eens contact op betreft de vele mogelijkheden 040 – 25 30 333 of vraag vandaag nog online een offerte aan. Na het ontvangen van uw offerte aanvraag nemen wij deze zo snel mogelijk in behandeling. U ontvangt vervolgens van ons een vrijblijvende offerte per mail.

De voordelen:

  • Hecht zich aan een stalen of ijzeren vlakke ondergrond

  • Geen beschadigingen, lijmresten of lak verkleuring

  • Makkelijk aan te brengen en net zo snel weer er af te halen

  • UV-bestendig voor minimaal 3 jaar

Vraag online een offerte aan

Magneetstickers: makkelijk erop en eraf

Offerte aanvragen

Snel en eenvoudig, klik hier!

Heb je interesse in een offerte voor stickers? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag via onderstaande knop direct een online offerte aan!

Zeefdruk
stickers

Zeefdruk stickers

Met onze zeefdruktechniek kunnen we stickers drukken in elke gewenste pms kleur, waaronder ook metallic kleuren. Ook hier zijn verschillende vormen en formaten mogelijk. De sticker heeft een zeer goede buitenkwaliteit.

Stickers
op rol

Stickers op rol

Stickers op rol worden vaak gebruikt om verpakkingen te voorzien van een bedrijfsnaam, logo en/of een tekst. Zo leveren wij onze stickers o.a. aan bloemisten, juweliers, snoepwinkels, chocolaterieën en bakkerijen.

Doming
stickers

Doming stickers

Voor een uniek 3D effect. Een tweecomponenten epoxyhars wordt op een vinylsticker gegoten, waardoor er een doorzichtige bolling op de sticker ontstaat. Ze worden vooral gebruikt in de computer-, auto- en motorbranche.