Makkelijke plakkers2018-08-30T16:23:26+00:00

Makkelijke plakkers

Soms wilt u snel iets op een raam plakken zonder moeilijk te hoeven doen of zorgen te hebben over lijmresten. De “makkelijke plakkers” van Stickerdrukwerk.nl bieden dan uitkomst. U plakt ze eenvoudig zelf op een raam en door de statische factor hoeft u ze alleen nog maar glad te strijken. Dit materiaal geeft geen bubbels tijdens het opplakken dus iedereen kan het! Daarnaast zijn de sticker full colour gedrukt, u kunt ze dus volledig laten personaliseren. Lever een kant-en-klaar ontwerp bij ons aan of zet het team van Stickerdrukwerk.nl aan de slag, we helpen u graag! Extra handig: deze makkelijke plakkers zijn zowel binnen- als buiten te gebruiken. De mogelijkheden zijn dus eindeloos! Bestel deze stickers online of vraag eerst vrijblijvend een offerte aan per mail.

Bestel makkelijke plakkers online!
Vraag direct een offerte aan

Verschillende soorten:

  • MicroDot (wit): siliconen dotjes, 100% geen lijm(resten), NON-PVC

  • Easy dot vinyl (transparant en wit): kleine bolletjes lijm met ruimte om lucht te laten ontsnappen

  • Statisch hechtend vinyl (transparant en wit): geen lijm, plakt alleen op spiegels en ramen, 100% geen lijm(resten)

  • Yupo Tako (wit): zelfklevend polypropyleen, met piepkleine zuignapjes in plaats van lijm, 100% geen lijm(resten), NON-PVC

  • Yupo Jelly (transparant): zelfklevend polypropyleen, met piepkleine zuignapjes in plaats van lijm, 100% geen lijm(resten), NON-PVC

Makkelijke plakkers: plakken en zo weer verwijderbaar

Meer informatie

Offerte aanvragen

Snel en eenvoudig, klik hier!

Heb je interesse in een offerte voor stickers? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag via onderstaande knop direct een online offerte aan!

Zeefdruk
stickers

Zeefdruk stickers

Met onze zeefdruktechniek kunnen we stickers drukken in elke gewenste pms kleur, waaronder ook metallic kleuren. Ook hier zijn verschillende vormen en formaten mogelijk. De sticker heeft een zeer goede buitenkwaliteit.

Stickers
op rol

Stickers op rol

Stickers op rol worden vaak gebruikt om verpakkingen te voorzien van een bedrijfsnaam, logo en/of een tekst. Zo leveren wij onze stickers o.a. aan bloemisten, juweliers, snoepwinkels, chocolaterieën en bakkerijen.

Doming
stickers

Doming stickers

Voor een uniek 3D effect. Een tweecomponenten epoxyhars wordt op een vinylsticker gegoten, waardoor er een doorzichtige bolling op de sticker ontstaat. Ze worden vooral gebruikt in de computer-, auto- en motorbranche.