Over stickerdrukwerk2017-10-24T08:26:41+00:00

Over stickerdrukwerk

Stickerdrukwerk.nl is ontstaan uit een initiatief van de Stickerkoning uit Veldhoven. In 1986 is Ron Vermeulen gestart met zijn eigen bedrijf de Stickerkoning. Inmiddels is de Stickerkoning verworden tot een nationaal begrip in de markt van de zelfklevende producten. Jaarlijks vinden ontelbaar veel orders hun weg naar evenzoveel unieke opdrachtgevers door Nederland, België en vele andere landen. Internet is vandaag de dag een belangrijk en veel gebruikt medium, mede daarom heeft de Stickerkoning deze gebruiksvriendelijke webshop voor het bestellen van stickers gelanceerd, uiteraard met de vertrouwde en bekende service zoals men die kent van de Stickerkoning.

De Stickerkoning produceert geheel zelfstandig zelfklevende toepassingen in de meest brede zin van het woord.
Wij hebben ons gespecialiseerd in het klantgericht zoeken naar alle mogelijke toepassingen voor zelfklevende materialen gekoppeld aan de juiste en meest moderne druktechniek. De meeste van deze druktechnieken hebben we in eigen huis. Zo kunt u altijd rekenen op een grote mate van flexibiliteit en service.

Onze binnendienstverkopers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden met betrekking tot alle mogelijke toepassingen met stickers of etiketten. Zij maken direct een offerte op maat en bespreken het aanleveren van de benodigde bestanden. Ons team van DTP-medewerkers verzorgen voor u de digitale ontwerp- en opmaakwerkzaamheden en de bijbehorende drukproef ter controle. Het proces wordt gestuurd en gecontroleerd door onze afdeling werkvoorbereiding, die ook alle gemaakte afspraken omtrent uw order bewaakt en indien nodig aanpast.

In onze eigen drukkerij werken enkel grafisch geschoolde medewerkers die alle mogelijke druktechnische handelingen verrichten om tot een optimaal opgeleverd product te komen. Uiterste zorg wordt besteed aan aflevering en expeditie zodat uw zending op de juiste plaats terecht komt. Door middel van UPS zijn de geleverde pakketten altijd binnen
24 uur op hun plaats van bestemming.

Samengevat is de Stickerkoning de toonaangevende partner voor al uw zelfklevende toepassingen.

Meer informatie

Offerte aanvragen

Snel en eenvoudig, klik hier!

Heb je interesse in een offerte voor stickers? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag via onderstaande knop direct een online offerte aan!

Zeefdruk
stickers

Zeefdruk stickers

Met onze zeefdruktechniek kunnen we stickers drukken in elke gewenste pms kleur, waaronder ook metallic kleuren. Ook hier zijn verschillende vormen en formaten mogelijk. De sticker heeft een zeer goede buitenkwaliteit.

Stickers
op rol

Stickers op rol

Stickers op rol worden vaak gebruikt om verpakkingen te voorzien van een bedrijfsnaam, logo en/of een tekst. Zo leveren wij onze stickers o.a. aan bloemisten, juweliers, snoepwinkels, chocolaterieën en bakkerijen.

Doming
stickers

Doming stickers

Voor een uniek 3D effect. Een tweecomponenten epoxyhars wordt op een vinylsticker gegoten, waardoor er een doorzichtige bolling op de sticker ontstaat. Ze worden vooral gebruikt in de computer-, auto- en motorbranche.