Papieren stickers2018-08-30T16:24:54+00:00

Papieren stickers

Papieren stickers zijn bij ons leverbaar als etiketten op rol, op stickervellen en als losse stickers. Ze kunnen volledig in kleur bedrukt worden maar u heeft ook de keuze om te gaan voor een specifieke PMS zeefdruk kleur. Papieren stickers zijn alleen geschikt voor binnengebruik en de prijs is in tegenstelling tot wat veel mensen denken pas interessant in grotere oplage vanaf 500 stuks. Papieren stickers lenen zich uitstekend voor gebruik met kinderen. Je komt ze dan ook veel tegen op scholen, in boekhandels of bijvoorbeeld bij een bloemist. Benieuwd naar de mogelijkheden van onze papieren stickers? Neem dan contact op via  040 – 25 30 333 of vraag vandaag nog per mail een vrijblijvende offerte aan!

Vraag per mail een offerte aan

Papieren stickers: geschikt voor binnengebruik

Offerte aanvragen

Snel en eenvoudig, klik hier!

Heb je interesse in een offerte voor stickers? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag via onderstaande knop direct een online offerte aan!

Zeefdruk
stickers

Zeefdruk stickers

Met onze zeefdruktechniek kunnen we stickers drukken in elke gewenste pms kleur, waaronder ook metallic kleuren. Ook hier zijn verschillende vormen en formaten mogelijk. De sticker heeft een zeer goede buitenkwaliteit.

Stickers
op rol

Stickers op rol

Stickers op rol worden vaak gebruikt om verpakkingen te voorzien van een bedrijfsnaam, logo en/of een tekst. Zo leveren wij onze stickers o.a. aan bloemisten, juweliers, snoepwinkels, chocolaterieën en bakkerijen.

Doming
stickers

Doming stickers

Voor een uniek 3D effect. Een tweecomponenten epoxyhars wordt op een vinylsticker gegoten, waardoor er een doorzichtige bolling op de sticker ontstaat. Ze worden vooral gebruikt in de computer-, auto- en motorbranche.