Permanente stickers2018-08-31T11:07:22+00:00

Permanente stickers

Stickerdrukwerk.nl beschikt over een ruim assortiment aan permanente stickers. De permanente stickers van Stickerdrukwerk.nl hebben een voortreffelijke kleefkracht waardoor ze op iedere ondergrond hechten.

Verschillende soorten permanente stickers
De permanente stickers van Stickerdrukwerk zijn in vele verschillende vormen te verkrijgen. Zo kan je gaan voor een ronde sticker of voor een normale vierkante sticker. Het assortiment van Stickerdrukwerk.nl is erg uitgebreid, hierdoor zijn er enorm veel mogelijkheden met verschillende ondergronden. Zo zijn er kenplaatstickers die inkrasbaar of intypbaar zijn, kenplaatstickers worden vaak gebruikt op machines zoals CV-ketels.

Ook kunt u kiezen voor de eenvoudige papieren stickers, deze zijn alleen voor binnen gebruik. Wilt u iets op uw kleding plakken? Kies dan voor de textielstickers van Stickerkoning.nl, deze stickers blijven permanent op uw kleding zitten. Ook kunt u kiezen voor de ultra destructable stickers, deze stickers zijn gemaakt van een materiaal dat in hele kleine stukjes breekt wanneer je het probeert te verwijderen. Je kunt deze stickers niet gemakkelijk lostrekken.

Toch niet permanent?
Naast permanente stickers kunt u natuurlijk ook kiezen voor stickers die wel eenvoudig te verwijderen en te verplaatsen zijn. Denk hierbij aan raamstickers of magnetische stickers. Kijk snel in de webshop van Stickerdrukwerk.nl voor alle mogelijkheden!

Benieuwd welke permanente stickers voor u geschikt zijn? Of heeft u een vraag over de permanente stickers? Neem dan vrijblijvend contact op met Stickerdrukwerk.nl via het contactformulier op de website.

Vraag direct een offerte aan
Meer informatie

Offerte aanvragen

Snel en eenvoudig, klik hier!

Heb je interesse in een offerte voor stickers? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag via onderstaande knop direct een online offerte aan!

Zeefdruk
stickers

Zeefdruk stickers

Met onze zeefdruktechniek kunnen we stickers drukken in elke gewenste pms kleur, waaronder ook metallic kleuren. Ook hier zijn verschillende vormen en formaten mogelijk. De sticker heeft een zeer goede buitenkwaliteit.

Stickers
op rol

Stickers op rol

Stickers op rol worden vaak gebruikt om verpakkingen te voorzien van een bedrijfsnaam, logo en/of een tekst. Zo leveren wij onze stickers o.a. aan bloemisten, juweliers, snoepwinkels, chocolaterieën en bakkerijen.

Doming
stickers

Doming stickers

Voor een uniek 3D effect. Een tweecomponenten epoxyhars wordt op een vinylsticker gegoten, waardoor er een doorzichtige bolling op de sticker ontstaat. Ze worden vooral gebruikt in de computer-, auto- en motorbranche.