Pictogramstickers2018-08-30T16:34:35+00:00

Pictogramstickers

Het team van Stickerdrukwerk.nl levert al vele jaren allerlei soorten pictogramstickers. In onze drukkerij maken we pictogramstickers volgens de kleurstellingen van de Europese richtlijnen op wit glanzend vinyl met een permanente plakkracht. Deze praktische stickers worden ingezet als icoon ter waarschuwing om of een aanwijzing te geven. Een blik op de afbeelding zegt velen soms meer dan woorden. Benieuwd naar de mogelijkheden van pictogramstickers? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden!

 

Voordelen van een pictogramsticker:

  • Iedereen weet wat je bedoelt met een standaard afbeelding

  • Geschikt voor binnen- en buitengebruik

  • UV bestendig voor 5 jaar

Je kunt pictogramstickers (nog) niet rechtstreeks via onze website bestellen, maar we maken graag een vrijblijvende offerte op!

Vraag direct een offerte aan

Pictogramstickers: wereldwijd herkenbare afbeeldingen

Offerte aanvragen

Snel en eenvoudig, klik hier!

Heb je interesse in een offerte voor stickers? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag via onderstaande knop direct een online offerte aan!

Zeefdruk
stickers

Zeefdruk stickers

Met onze zeefdruktechniek kunnen we stickers drukken in elke gewenste pms kleur, waaronder ook metallic kleuren. Ook hier zijn verschillende vormen en formaten mogelijk. De sticker heeft een zeer goede buitenkwaliteit.

Stickers
op rol

Stickers op rol

Stickers op rol worden vaak gebruikt om verpakkingen te voorzien van een bedrijfsnaam, logo en/of een tekst. Zo leveren wij onze stickers o.a. aan bloemisten, juweliers, snoepwinkels, chocolaterieën en bakkerijen.

Doming
stickers

Doming stickers

Voor een uniek 3D effect. Een tweecomponenten epoxyhars wordt op een vinylsticker gegoten, waardoor er een doorzichtige bolling op de sticker ontstaat. Ze worden vooral gebruikt in de computer-, auto- en motorbranche.