Reflecterende stickers2018-08-30T16:39:03+00:00

Reflecterende stickers

Reflecterende stickers staan er natuurlijk om bekend dat ze extra goed opvallen zodra er licht op schijnt in het donker. Deze stickers worden gemaakt van een speciaal materiaal wat dezelfde eigenschappen heeft als toegepast word op verkeersborden. Dit reflecterende vinyl weerkaatst het licht door de vele kleine vlakjes in verschillende richtingen. Benieuwd naar de mogelijkheden van reflecterende stickers? Informeer dan vrijblijvend bij Stickerdrukwerk.nl via 040 – 25 30 333 of vraag een offerte aan!

Voordelen:

  • Werken zeer goed in het donker, reflecteren licht

  • Geschikt voor full color print en zeefdruk PMS kleuren

  • Geschikt voor binnen- en buitengebruik

  • UV bestendig voor 3-5 jaar

Vraag direct een offerte aan

Reflecterende stickers

Offerte aanvragen

Snel en eenvoudig, klik hier!

Heb je interesse in een offerte voor stickers? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag via onderstaande knop direct een online offerte aan!

Zeefdruk
stickers

Zeefdruk stickers

Met onze zeefdruktechniek kunnen we stickers drukken in elke gewenste pms kleur, waaronder ook metallic kleuren. Ook hier zijn verschillende vormen en formaten mogelijk. De sticker heeft een zeer goede buitenkwaliteit.

Stickers
op rol

Stickers op rol

Stickers op rol worden vaak gebruikt om verpakkingen te voorzien van een bedrijfsnaam, logo en/of een tekst. Zo leveren wij onze stickers o.a. aan bloemisten, juweliers, snoepwinkels, chocolaterieën en bakkerijen.

Doming
stickers

Doming stickers

Voor een uniek 3D effect. Een tweecomponenten epoxyhars wordt op een vinylsticker gegoten, waardoor er een doorzichtige bolling op de sticker ontstaat. Ze worden vooral gebruikt in de computer-, auto- en motorbranche.