Ronde stickers2018-08-31T11:10:06+00:00

Ronde stickers

Op zoek naar bedrukte ronde stickers? Laat uw stickers drukken bij Stickerdrukwerk.nl! Bij Stickerdrukwerk.nl zijn de mogelijkheden namelijk eindeloos.

Ronde domingsticker
Stickers zijn verkrijgbaar in alle denkbaar mogelijke vormen. U kunt naast de ronde stickers natuurlijk ook gewoon kiezen voor een vierkante of rechthoekige sticker. Ook kunt u kiezen voor een domingsticker, deze hebben een uniek 3D-effect. Ze worden vooral gebruikt in de computerbranche, autobranche en motorbranche. Domingstickers zijn uiteraard ook in de ronde vorm verkrijgbaar.

Stickerdrukwerk beschikt over een webshop met een enorm ruim assortiment aan stickers. De stickers zijn allemaal volledig naar wens te maken en beschikbaar in vele verschillende kleuren.

Voor wat voor soort sticker kiest u?
De ronde stickers zijn volledig naar eigen wens te bestellen. De stickers zijn namelijk in alle formaten beschikbaar. Daarnaast kan je zelf kiezen voor het soort sticker. Gaat u voor een raamsticker, magneetsticker of permanente sticker? Het kan allemaal bij Stickerdrukwerk.nl!

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met Stickerdrukwerk.nl via 040-2417417 of via info@stickerkoning.nl.

Vraag direct een offerte aan
Meer informatie

Offerte aanvragen

Snel en eenvoudig, klik hier!

Heb je interesse in een offerte voor stickers? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag via onderstaande knop direct een online offerte aan!

Zeefdruk
stickers

Zeefdruk stickers

Met onze zeefdruktechniek kunnen we stickers drukken in elke gewenste pms kleur, waaronder ook metallic kleuren. Ook hier zijn verschillende vormen en formaten mogelijk. De sticker heeft een zeer goede buitenkwaliteit.

Stickers
op rol

Stickers op rol

Stickers op rol worden vaak gebruikt om verpakkingen te voorzien van een bedrijfsnaam, logo en/of een tekst. Zo leveren wij onze stickers o.a. aan bloemisten, juweliers, snoepwinkels, chocolaterieën en bakkerijen.

Doming
stickers

Doming stickers

Voor een uniek 3D effect. Een tweecomponenten epoxyhars wordt op een vinylsticker gegoten, waardoor er een doorzichtige bolling op de sticker ontstaat. Ze worden vooral gebruikt in de computer-, auto- en motorbranche.