Snijteksten2018-08-30T16:40:29+00:00

Snijteksten

Naast stickers kunt u bij Stickerdrukwerk.nl ook terecht voor snijteksten. Deze teksten heeft u in het voorbij gaan misschien al vaak gezien.. bijvoorbeeld op een bedrijfspand, reclamebord of autobelettering! Deze teksten of afbeeldingen zijn geprint op snijfolie en worden voorzien van applicatiefolie, zodat u de snijfolie sticker gemakkelijk kunt aanbrengen. Snijteksten kunnen in allerlei vormen en formaten geleverd worden. Een snijtekst bestaat gemiddeld genomen uit 1 of 2 kleuren snijfolie. Benieuwd geworden naar de vele mogelijkheden? Neem dan gerust vrijblijvend contact op en laat u infomeren door het team van Stickerdrukwerk.nl.

Vraag direct een offerte aan

Snijteksten: elke tekst of logo in elke vorm of grootte

Voordelen:

  • Geen achtergrond, alleen een uitgesneden tekst of logo

  • Verkrijgbaar in vele standaardkleuren folie, ook geschikt voor full color print

  • Geschikt voor binnen- en buitengebruik

Meer informatie

Offerte aanvragen

Snel en eenvoudig, klik hier!

Heb je interesse in een offerte voor stickers? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag via onderstaande knop direct een online offerte aan!

Zeefdruk
stickers

Zeefdruk stickers

Met onze zeefdruktechniek kunnen we stickers drukken in elke gewenste pms kleur, waaronder ook metallic kleuren. Ook hier zijn verschillende vormen en formaten mogelijk. De sticker heeft een zeer goede buitenkwaliteit.

Stickers
op rol

Stickers op rol

Stickers op rol worden vaak gebruikt om verpakkingen te voorzien van een bedrijfsnaam, logo en/of een tekst. Zo leveren wij onze stickers o.a. aan bloemisten, juweliers, snoepwinkels, chocolaterieën en bakkerijen.

Doming
stickers

Doming stickers

Voor een uniek 3D effect. Een tweecomponenten epoxyhars wordt op een vinylsticker gegoten, waardoor er een doorzichtige bolling op de sticker ontstaat. Ze worden vooral gebruikt in de computer-, auto- en motorbranche.