Statische stickers2018-08-30T17:05:36+00:00

Statische stickers

Statische stickers worden door het team van Stickerdrukwerk.nl ook wel “makkelijke plakkers” genoemd. Dit type sticker heeft namelijk geen lijmlaag, de sticker hecht zich uitsluitend door een speciale statische lading. Statische stickers hechten zich aan beide kanten, daardoor worden ze ook veelal ingezet als tijdelijke reclame op grote winkelruiten. Let op! statische stickers hechten alleen op hele gladde ondergronden zoals spiegels en ramen. 

Voordelen:

  • Geen lijmlaag, hecht zich gemakkelijk zonder bubbels

  • Geschikt voor full color print en zeefdruk PMS kleuren

  • Makkelijk weer te verwijderen zonder lijmresten

Bestel statische stickers online!
Vraag direct een offerte aan

Statische stickers: hechten zonder lijmlaag

Meer informatie

Offerte aanvragen

Snel en eenvoudig, klik hier!

Heb je interesse in een offerte voor stickers? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag via onderstaande knop direct een online offerte aan!

Zeefdruk
stickers

Zeefdruk stickers

Met onze zeefdruktechniek kunnen we stickers drukken in elke gewenste pms kleur, waaronder ook metallic kleuren. Ook hier zijn verschillende vormen en formaten mogelijk. De sticker heeft een zeer goede buitenkwaliteit.

Stickers
op rol

Stickers op rol

Stickers op rol worden vaak gebruikt om verpakkingen te voorzien van een bedrijfsnaam, logo en/of een tekst. Zo leveren wij onze stickers o.a. aan bloemisten, juweliers, snoepwinkels, chocolaterieën en bakkerijen.

Doming
stickers

Doming stickers

Voor een uniek 3D effect. Een tweecomponenten epoxyhars wordt op een vinylsticker gegoten, waardoor er een doorzichtige bolling op de sticker ontstaat. Ze worden vooral gebruikt in de computer-, auto- en motorbranche.