Stickers buitenkwaliteit2018-08-31T11:11:42+00:00

Stickers buitenkwaliteit

Op zoek naar stickers buitenkwaliteit? Bij Stickerdrukwerk.nl vindt u stickers voor zowel binnen als buiten! Neem snel een kijkje in de webshop van Stickerdrukwerk.nl voor het complete aanbod aan stickers.

Weerbestendig
Stickerdrukwerk.nl heeft een ruim assortiment aan watervaste, uv-bestendige en weerbestendige stickers. Deze stickers zijn in verscheidene formaten te verkrijgen, van hele kleine stickers tot grote stickers. Ook zijn er verschillende vormen beschikbaar in de webshop van Stickerdrukwerk.nl, gaat u voor een ronde sticker of voor een vierkante?

In de drukkerij van Stickerdrukwerk.nl werken grafisch geschoolde werknemers die alle mogelijke druktechnische handelingen verrichten om tot een maximaal resultaat te komen voor de klant. Bij Stickerdrukwerk.nl wordt er uiterste zorg besteed aan de stickers waardoor de kwaliteit altijd van hoog niveau is bij de stickers van buitenkwaliteit.

Bent u benieuwd welke sticker het beste bij u past? Of twijfelt u of een bepaalde sticker geschikt is voor buiten? Neem dan vrijblijvend contact op met Stickerdrukwerk.nl via het contactformulier op de website!

Vraag direct een offerte aan
Meer informatie

Offerte aanvragen

Snel en eenvoudig, klik hier!

Heb je interesse in een offerte voor stickers? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag via onderstaande knop direct een online offerte aan!

Zeefdruk
stickers

Zeefdruk stickers

Met onze zeefdruktechniek kunnen we stickers drukken in elke gewenste pms kleur, waaronder ook metallic kleuren. Ook hier zijn verschillende vormen en formaten mogelijk. De sticker heeft een zeer goede buitenkwaliteit.

Stickers
op rol

Stickers op rol

Stickers op rol worden vaak gebruikt om verpakkingen te voorzien van een bedrijfsnaam, logo en/of een tekst. Zo leveren wij onze stickers o.a. aan bloemisten, juweliers, snoepwinkels, chocolaterieën en bakkerijen.

Doming
stickers

Doming stickers

Voor een uniek 3D effect. Een tweecomponenten epoxyhars wordt op een vinylsticker gegoten, waardoor er een doorzichtige bolling op de sticker ontstaat. Ze worden vooral gebruikt in de computer-, auto- en motorbranche.