Stickers met wit print2018-08-30T17:10:13+00:00

Stickers met wit print

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van stickers met wit print? Bij Stickerdrukwerk.nl kunnen we u zeker van dienst zijn op het gebied van stickers met een witte achtergrond. Dit type sticker is van zichzelf transparant. De opdruk is een full colour print waar een extra witlaag aan is toegevoegd. Gekleurde full colour inkt is van nature redelijk transparant. Bij het toepassen van een sticker op een witte ondergrond geeft dit geen probleem. Als de ondergrond echter anders van kleur is kan de sticker slechter leesbaar zijn. De wit-printer van Stickerdrukwerk.nl legt de witte inkt als een extra laag op de sticker. Extra gaaf: het is ook mogelijk om metallic stickers te drukken met een witte ondergrond. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden, of vraag online een offerte aan! 

Voordelen:

  • CMYK-inkt krijgt extra kracht door wit onder de inkt printen

  • Geschikt voor binnen- en buitengebruik (vinyl)

  • UV bestendig voor 3-5 jaar

Let op! Wij kunnen alleen een extra witlaag onder en sticker printen als we een vector-bestand ontvangen van de opdruk. Daarom kunt u stickers met wit-print (nog) niet rechtstreeks via onze website bestellen, maar we maken graag een vrijblijvende offerte op!!

Vraag direct een offerte aan

Stickers met wit print: voor mooiere kleuren

Meer informatie

Offerte aanvragen

Snel en eenvoudig, klik hier!

Heb je interesse in een offerte voor stickers? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag via onderstaande knop direct een online offerte aan!

Zeefdruk
stickers

Zeefdruk stickers

Met onze zeefdruktechniek kunnen we stickers drukken in elke gewenste pms kleur, waaronder ook metallic kleuren. Ook hier zijn verschillende vormen en formaten mogelijk. De sticker heeft een zeer goede buitenkwaliteit.

Stickers
op rol

Stickers op rol

Stickers op rol worden vaak gebruikt om verpakkingen te voorzien van een bedrijfsnaam, logo en/of een tekst. Zo leveren wij onze stickers o.a. aan bloemisten, juweliers, snoepwinkels, chocolaterieën en bakkerijen.

Doming
stickers

Doming stickers

Voor een uniek 3D effect. Een tweecomponenten epoxyhars wordt op een vinylsticker gegoten, waardoor er een doorzichtige bolling op de sticker ontstaat. Ze worden vooral gebruikt in de computer-, auto- en motorbranche.