Stickervellen2018-08-30T17:11:08+00:00

Stickervellen

Stickerdrukwerk.nl levert al vele jaren allerlei soorten stickervellen aan zowel particulieren als bedrijven. Kinderen gebruiken stickervellen vaak tijdens het knutselen maar tegenwoordig worden ze in allerlei branches toegepast. Denk hierbij aan stickers met nummering, keuringsstickers of stickers met een logo. Stickervellen zijn zowel leverbaar op papier als op vinyl. In veel gevallen worden ze op A4 of A5 formaat geleverd, maar bij ons is elke maat mogelijk! Informeer gerust naar de mogelijkheden en laat in onze fabriek uw gepersonaliseerde stickervellen realiseren. We zijn u graag van dienst!

Voordelen van een stickervel:

  • Stickers handig verzameld op een vel naar keuze

  • Geschikt voor full color print en zeefdruk PMS kleuren

  • Geschikt voor binnengebruik (papier) en buitengebruik (vinyl)

U kunt stickervellen (nog) niet rechtstreeks via onze website bestellen, maar we maken graag een vrijblijvende offerte op.

Vraag direct een offerte aan

Stickervellen: gecombineerd gedrukt op 1 vel

Offerte aanvragen

Snel en eenvoudig, klik hier!

Heb je interesse in een offerte voor stickers? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag via onderstaande knop direct een online offerte aan!

Zeefdruk
stickers

Zeefdruk stickers

Met onze zeefdruktechniek kunnen we stickers drukken in elke gewenste pms kleur, waaronder ook metallic kleuren. Ook hier zijn verschillende vormen en formaten mogelijk. De sticker heeft een zeer goede buitenkwaliteit.

Stickers
op rol

Stickers op rol

Stickers op rol worden vaak gebruikt om verpakkingen te voorzien van een bedrijfsnaam, logo en/of een tekst. Zo leveren wij onze stickers o.a. aan bloemisten, juweliers, snoepwinkels, chocolaterieën en bakkerijen.

Doming
stickers

Doming stickers

Voor een uniek 3D effect. Een tweecomponenten epoxyhars wordt op een vinylsticker gegoten, waardoor er een doorzichtige bolling op de sticker ontstaat. Ze worden vooral gebruikt in de computer-, auto- en motorbranche.