Textielstickers2018-08-30T17:13:29+00:00

Textielstickers

In onze drukkerij vervaardigen we al vele jaren allerlei soorten textielstickers. Deze stickers zijn gemaakt van  rayonacetaatzijde of van fototex. Wij garanderen u een goede hechting op textiel. Daarnaast blijven er na het verwijderen geen lijmresten op het textiel achter. In veel gevallen worden textielstickers toegepast voor kortdurend gebruik. U kunt hierbij denken aan textiel voor een beurs, vrijgezellenfeest, vergadering of schoolreisje. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met het team van Stickerdrukwerk.nl via 040 – 25 30 333, we zijn u graag van dienst!

Voordelen:

  • Makkelijk aan te brengen op textiel (kleding)

  • Laat geen lijm achter na verwijdering van de sticker (niet bij HT)

  • Geschikt voor full color print en zeefdruk PMS kleuren

Vraag direct een offerte aan

Textielstickers: ideaal voor kortdurend gebruik

Offerte aanvragen

Snel en eenvoudig, klik hier!

Heb je interesse in een offerte voor stickers? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag via onderstaande knop direct een online offerte aan!

Zeefdruk
stickers

Zeefdruk stickers

Met onze zeefdruktechniek kunnen we stickers drukken in elke gewenste pms kleur, waaronder ook metallic kleuren. Ook hier zijn verschillende vormen en formaten mogelijk. De sticker heeft een zeer goede buitenkwaliteit.

Stickers
op rol

Stickers op rol

Stickers op rol worden vaak gebruikt om verpakkingen te voorzien van een bedrijfsnaam, logo en/of een tekst. Zo leveren wij onze stickers o.a. aan bloemisten, juweliers, snoepwinkels, chocolaterieën en bakkerijen.

Doming
stickers

Doming stickers

Voor een uniek 3D effect. Een tweecomponenten epoxyhars wordt op een vinylsticker gegoten, waardoor er een doorzichtige bolling op de sticker ontstaat. Ze worden vooral gebruikt in de computer-, auto- en motorbranche.