Ultra destructable stickers2018-08-30T17:14:16+00:00

Ultra destructable stickers

Stickerdrukwerk.nl is dé specialist op het gebied van ultra destructable stickers. Deze stickers worden gemaakt van een materiaal wat in hele kleine stukjes breekt als je het probeert te verwijderen. De stickers zijn dus absoluut niet gemakkelijk los te trekken, daarom hebben ze de bijnaam “hufterproof” gekregen, ze zijn uitermate bestand tegen vandalisme. In veel gevallen worden ultra destructable stickers toegepast als garantiezegel of sluitzegel. Dit omdat ze eenvoudig scheuren maar in geen geval terug geplakt kunnen worden. Daarnaast kunt u ze tegenkomen in openbare plaatsen zoals in bussen of wachtruimtes. 

Voordelen van een ultra destructable sticker:

  • Breekt bij verwijdering in hele kleine stukjes

  • Hufterproof, bestand tegen vandalisme

  • De mogelijkheden zijn; etiketten op rol, stickervellen, losse stickers

  • Geschikt voor full color print en zeefdruk PMS kleuren

  • Geschikt voor binnen- (etiketten op rol) en buitengebruik (vellen of los)

Vraag direct een offerte aan

Ultra destructable stickers: breken als het nodig is

 
Meer informatie

Offerte aanvragen

Snel en eenvoudig, klik hier!

Heb je interesse in een offerte voor stickers? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag via onderstaande knop direct een online offerte aan!

Zeefdruk
stickers

Zeefdruk stickers

Met onze zeefdruktechniek kunnen we stickers drukken in elke gewenste pms kleur, waaronder ook metallic kleuren. Ook hier zijn verschillende vormen en formaten mogelijk. De sticker heeft een zeer goede buitenkwaliteit.

Stickers
op rol

Stickers op rol

Stickers op rol worden vaak gebruikt om verpakkingen te voorzien van een bedrijfsnaam, logo en/of een tekst. Zo leveren wij onze stickers o.a. aan bloemisten, juweliers, snoepwinkels, chocolaterieën en bakkerijen.

Doming
stickers

Doming stickers

Voor een uniek 3D effect. Een tweecomponenten epoxyhars wordt op een vinylsticker gegoten, waardoor er een doorzichtige bolling op de sticker ontstaat. Ze worden vooral gebruikt in de computer-, auto- en motorbranche.