Vinyl stickers2018-08-20T16:55:03+00:00

Vinylstickers

Voor de goedkoopste vinylstickers van hoge kwaliteit bent u bij Stickerdrukwerk.nl aan het juiste adres! Via de webshop vindt u het ruime aanbod aan vinylstickers, in alle kleuren en formaten.

Vinylstickers zijn de meest voorkomende stickers. Deze stickers worden in plaats van op papier op vinyl gedrukt. Bij Stickerdrukwerk.nl zijn de vinylstickers niet alleen verkrijgbaar in wit en transparant, maar juist ook in verschillende andere kleuren. De vinylstickers zijn zowel als permanente sticker en als afneembare verlijming verkrijgbaar bij Stickerdrukwerk.nl.

Lange levensduur
Vinylstickers hebben over het algemeen een lange levensduur en worden bij Stickerdrukwerk.nl standaard in full colour gedrukt. De stickers zijn vochtbestendig en dus ook meteen weerbestendig. Al deze voordelen maken de vinylstickers ideaal voor allerlei toepassingen als promotiedoeleinden en buitenreclame.

De vinylstickers kunnen geheel naar uw wens bedrukt worden. Wanneer u geïnteresseerd bent in de vinylstickers van Stickerdrukwerk.nl kunt u een offerte aanvragen of direct contact met ons opnemen.

Vraag direct een offerte aan
Meer informatie

Offerte aanvragen

Snel en eenvoudig, klik hier!

Heb je interesse in een offerte voor stickers? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag via onderstaande knop direct een online offerte aan!

Zeefdruk
stickers

Zeefdruk stickers

Met onze zeefdruktechniek kunnen we stickers drukken in elke gewenste pms kleur, waaronder ook metallic kleuren. Ook hier zijn verschillende vormen en formaten mogelijk. De sticker heeft een zeer goede buitenkwaliteit.

Stickers
op rol

Stickers op rol

Stickers op rol worden vaak gebruikt om verpakkingen te voorzien van een bedrijfsnaam, logo en/of een tekst. Zo leveren wij onze stickers o.a. aan bloemisten, juweliers, snoepwinkels, chocolaterieën en bakkerijen.

Doming
stickers

Doming stickers

Voor een uniek 3D effect. Een tweecomponenten epoxyhars wordt op een vinylsticker gegoten, waardoor er een doorzichtige bolling op de sticker ontstaat. Ze worden vooral gebruikt in de computer-, auto- en motorbranche.