Vinylstickers2018-08-30T17:16:22+00:00

Vinylstickers

Door de jaren heen blijven vinyl stickers de meest populaire stickers te zijn binnen Stickerdrukwerk.nl. Waar stickers normaal gesproken op papier worden gedrukt is dat in dit geval op vinyl. Hierdoor zijn deze stickers perfect geschikt voor promotiedoeleinden, keuringen en buitenreclame. Vinyl stickers zijn in allerlei kleuren leverbaar en ook met transparante ondergrond. U heeft de keuze om vinyl stickers af te nemen met een permanente verlijming of een afneembare verlijming. Met vinyl stickers kiest u voor duurzame stickers. Ze zijn weersbestendig en wij garanderen een perfecte kleurechtheid en krasvastheid. Vinyl stickers zijn in allerlei vormen en formaten leverbaar, informeer naar de mogelijkheden of plaats eenvoudig online een bestelling via onze webshop!

Vraag direct een offerte aan

Voordelen van een vinylsticker:

  • Slijt- en krasvast
  • Weerbestendig
  • Standaard in full colour
  • Lange levensduur
  • Vochtbestendig
Bestel vinyl stickers online!

Vinylstickers: voor binnen en buiten gebruik

Meer informatie

Offerte aanvragen

Snel en eenvoudig, klik hier!

Heb je interesse in een offerte voor stickers? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag via onderstaande knop direct een online offerte aan!

Zeefdruk
stickers

Zeefdruk stickers

Met onze zeefdruktechniek kunnen we stickers drukken in elke gewenste pms kleur, waaronder ook metallic kleuren. Ook hier zijn verschillende vormen en formaten mogelijk. De sticker heeft een zeer goede buitenkwaliteit.

Stickers
op rol

Stickers op rol

Stickers op rol worden vaak gebruikt om verpakkingen te voorzien van een bedrijfsnaam, logo en/of een tekst. Zo leveren wij onze stickers o.a. aan bloemisten, juweliers, snoepwinkels, chocolaterieën en bakkerijen.

Doming
stickers

Doming stickers

Voor een uniek 3D effect. Een tweecomponenten epoxyhars wordt op een vinylsticker gegoten, waardoor er een doorzichtige bolling op de sticker ontstaat. Ze worden vooral gebruikt in de computer-, auto- en motorbranche.