Zeefdrukstickers2018-08-30T17:18:01+00:00

Zeefdrukstickers

Zeefdrukstickers worden, zoals de naam al zegt, voorzien van een opdruk middels de ambachtelijke zeefdruk techniek. Om op deze manier te kunnen drukken belichten we een speciaal zeefraam wat vervolgens word uitgewassen. Hierdoor ontstaan er kleine gaatjes waar de inkt doorheen gedrukt kan worden. Door middel van deze techniek kunnen we prachtig mooie stickers drukken in allerlei kleuren en formaten. Paats online een bestelling of vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Het team van Stickerdrukwerk.nl is u graag van dienst!

Voordelen:

  • PMS-kleuren (ook speciale kleuren, zoals goud en fluor)

  • Geschikt voor binnen (papier)- en buitengebruik (vinyl)

  • UV bestendig voor 5 jaar

Je kunt zeefdrukstickers (nog) niet rechtstreeks via onze website bestellen, maar we maken graag een vrijblijvende offerte op.

Vraag direct een offerte aan

Zeefdrukstickers: alle kleuren ook goud en fluor

Meer informatie

Offerte aanvragen

Snel en eenvoudig, klik hier!

Heb je interesse in een offerte voor stickers? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag via onderstaande knop direct een online offerte aan!

Zeefdruk
stickers

Zeefdruk stickers

Met onze zeefdruktechniek kunnen we stickers drukken in elke gewenste pms kleur, waaronder ook metallic kleuren. Ook hier zijn verschillende vormen en formaten mogelijk. De sticker heeft een zeer goede buitenkwaliteit.

Stickers
op rol

Stickers op rol

Stickers op rol worden vaak gebruikt om verpakkingen te voorzien van een bedrijfsnaam, logo en/of een tekst. Zo leveren wij onze stickers o.a. aan bloemisten, juweliers, snoepwinkels, chocolaterieën en bakkerijen.

Doming
stickers

Doming stickers

Voor een uniek 3D effect. Een tweecomponenten epoxyhars wordt op een vinylsticker gegoten, waardoor er een doorzichtige bolling op de sticker ontstaat. Ze worden vooral gebruikt in de computer-, auto- en motorbranche.