Over Stickerdrukwerk

Stickerdrukwerk.nl produceert geheel zelfstandig zelfklevende toepassingen in de meest brede zin van het woord.
Wij hebben ons gespecialiseerd in het klantgericht zoeken naar alle mogelijke toepassingen voor zelfklevende materialen gekoppeld aan de juiste en meest moderne druktechniek. Alle druktechnieken hebben we in eigen huis. Zo kun je altijd rekenen op een grote mate van flexibiliteit en service.

Onze binnendienstverkopers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden met betrekking tot alle mogelijke toepassingen met stickers of etiketten. Zij maken direct een offerte op maat en bespreken het aanleveren van de benodigde bestanden. Ons team van DTP-medewerkers verzorgen voor je de digitale ontwerp- en opmaakwerkzaamheden en de bijbehorende drukproef ter controle. Het proces wordt gestuurd en gecontroleerd door onze afdeling werkvoorbereiding, die ook alle gemaakte afspraken omtrent uw order bewaakt en indien nodig aanpast.

Over Stickerdrukwerk

In onze eigen drukkerij werken enkel grafisch geschoolde medewerkers. Ons team verrichten alle mogelijke druktechnische handelingen om tot een optimaal opgeleverd product te komen.

Over de levering van Stickerdrukwerk

Uiterste zorg wordt besteed aan aflevering en expeditie zodat je zending op de juiste plaats terecht komt. Door middel van DHL en UPS zijn de geleverde pakketten meestal binnen 24 uur op hun plaats van bestemming.

Samengevat is Stickerdrukwerk.nl de toonaangevende partner voor al je zelfklevende toepassingen. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan voor onze producten.

altijd veilig betalen
Je betaalt altijd via een betrouwbare, beveiligde verbinding
niet goed, geld terug
Stickers niet goed? Je ontvangt je geld terug
Over Stickerdrukwerk.nl
betrouwbare verzending
Altijd snelle en betrouwbare verzending via:
support & service
Heb je vragen? Wij helpen je graag verder!

meer dan 50.000 tevreden klanten

Zwartven 7 | 5508 RR | Veldhoven | 085 – 04 77 209 | Klantenservice: info@stickerdrukwerk.nl