Etiketten op rol2018-08-30T16:09:10+00:00

Etiketten op rol

Wij leveren etiketten op rol in grote en kleine oplages, tegen een scherpe prijs en snelle levering van gemiddeld 5 tot 8 werkdagen. Etiketten worden veelal gebruikt om verpakkingen te voorzien van een logo of tekst. Door de jaren heen hebben wij etiketten op rol dan ook onder andere mogen leveren aan juweliers, bakkers, snoepwinkels en bloemisten. 

Wij leveren diverse soorten etiketten:

  • Papieren etiketten met een foliedruk

  • Papieren etiketten geschikt voor thermal-transfer

  • Papieren etiketten met full color print

  • Plastic etiketten met een foliedruk

  • Plastic etiketten met full color print

Vraag direct een offerte aan

Etiketten op rol: functioneel en verfraaiend !!

Offerte aanvragen

Snel en eenvoudig, klik hier!

Heb je interesse in een offerte voor stickers? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag via onderstaande knop direct een online offerte aan!

Zeefdruk
stickers

Zeefdruk stickers

Met onze zeefdruktechniek kunnen we stickers drukken in elke gewenste pms kleur, waaronder ook metallic kleuren. Ook hier zijn verschillende vormen en formaten mogelijk. De sticker heeft een zeer goede buitenkwaliteit.

Stickers
op rol

Stickers op rol

Stickers op rol worden vaak gebruikt om verpakkingen te voorzien van een bedrijfsnaam, logo en/of een tekst. Zo leveren wij onze stickers o.a. aan bloemisten, juweliers, snoepwinkels, chocolaterieën en bakkerijen.

Doming
stickers

Doming stickers

Voor een uniek 3D effect. Een tweecomponenten epoxyhars wordt op een vinylsticker gegoten, waardoor er een doorzichtige bolling op de sticker ontstaat. Ze worden vooral gebruikt in de computer-, auto- en motorbranche.