Vloerstickers2018-08-30T17:17:15+00:00

Vloerstickers

Tegenwoordig worden vloerstickers regelmatig ingezet als promotiestunt. Binnen elke gewenste ruimte kunnen wij een vloersticker op maat leveren. Niemand heeft er last van want u kunt er eenvoudig overheen lopen, maar het geeft wel de gelegenheid om iets extra te promoten. Middels een speciaal vloerlaminaat wat wij aan de stickers toevoegen zijn de vloerstickers meteen voorzien van een anti-slip effect. Er is dus geen gevaar voor bezoekers of klanten die uitglijden over deze stickers. Door de jaren heen heeft Stickerdrukwerk.nl al vele vloerstickers mogen leveren voor gebruik in winkels, showrooms of tijdens beurzen. Snelle levertijden en volledig in full colour leverbaar. Informeer gerust naar de mogelijkheden via 040 – 25 30 333 of vraag online een offerte aan!

Voordelen van een vloersticker:

  • Speciale anti-slip laminaat, zodat je niet uitglijdt

  • Geschikt voor binnen- en buitengebruik

  • UV bestendig voor 3-5 jaar

Vraag direct een offerte aan

Reclame om overheen te lopen

Meer informatie

Offerte aanvragen

Snel en eenvoudig, klik hier!

Heb je interesse in een offerte voor stickers? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag via onderstaande knop direct een online offerte aan!

Zeefdruk
stickers

Zeefdruk stickers

Met onze zeefdruktechniek kunnen we stickers drukken in elke gewenste pms kleur, waaronder ook metallic kleuren. Ook hier zijn verschillende vormen en formaten mogelijk. De sticker heeft een zeer goede buitenkwaliteit.

Stickers
op rol

Stickers op rol

Stickers op rol worden vaak gebruikt om verpakkingen te voorzien van een bedrijfsnaam, logo en/of een tekst. Zo leveren wij onze stickers o.a. aan bloemisten, juweliers, snoepwinkels, chocolaterieën en bakkerijen.

Doming
stickers

Doming stickers

Voor een uniek 3D effect. Een tweecomponenten epoxyhars wordt op een vinylsticker gegoten, waardoor er een doorzichtige bolling op de sticker ontstaat. Ze worden vooral gebruikt in de computer-, auto- en motorbranche.