Keuringsstickers2018-08-30T16:21:14+00:00

Keuringsstickers

Zowel particulieren als bedrijven maken gebruik van keuringsstickers om aan te tonen dat gereedschap en/of machines gekeurd zijn. Dit is veelal een vereiste van instanties zoals NEN3140. Bij Stickerdrukwerk.nl kun je terecht voor dit soort stickers en ze zijn geheel op basis van uw wensen leverbaar. Kies het formaat van uw keuze, de kleuren, specificaties betreft keuringsdata en andere belangrijke informatie en het materiaal, en het team van Stickerkdrukwerk.nl gaat in eigen Nederlandse fabriek voor u aan de slag. 

De voordelen:

  • Eenvoudig bekijken wanneer een machine gekeurd is of wanneer de nieuwe keuring nodig is

  • Verkrijgbaar op stroken of vellen in vinyl (buitengebruik)

  • Verkrijgbaar als etiketten op rol (binnengebruik)

  • Er zijn verschillende standaard voorbeelden welke u kunt personaliseren

Vraag per mail een offerte aan

Keuringstickers: voor gereedschap en machines!

Offerte aanvragen

Snel en eenvoudig, klik hier!

Heb je interesse in een offerte voor stickers? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag via onderstaande knop direct een online offerte aan!

Zeefdruk
stickers

Zeefdruk stickers

Met onze zeefdruktechniek kunnen we stickers drukken in elke gewenste pms kleur, waaronder ook metallic kleuren. Ook hier zijn verschillende vormen en formaten mogelijk. De sticker heeft een zeer goede buitenkwaliteit.

Stickers
op rol

Stickers op rol

Stickers op rol worden vaak gebruikt om verpakkingen te voorzien van een bedrijfsnaam, logo en/of een tekst. Zo leveren wij onze stickers o.a. aan bloemisten, juweliers, snoepwinkels, chocolaterieën en bakkerijen.

Doming
stickers

Doming stickers

Voor een uniek 3D effect. Een tweecomponenten epoxyhars wordt op een vinylsticker gegoten, waardoor er een doorzichtige bolling op de sticker ontstaat. Ze worden vooral gebruikt in de computer-, auto- en motorbranche.