Raamstickers2018-08-30T16:37:20+00:00

Raamstickers

Bij Stickerdrukwerk.nl kunt u terecht voor raamstickers, de perfecte manier om een boodschap via een raam over te brengen. Bij dit type sticker is de plakzijde voorzien van de opdruk. U plakt de sticker dus eenvoudig binnen op het betreffende raam zodat de boodschap vervolgens vanaf de buitenzijde leesbaar is. Raamstickers worden binnen één week geleverd en zijn eenvoudig online te bestellen!

Bestel online raamstickers!
Vraag direct een offerte aan

Voordelen:

  • Binnen plakken, van buiten leesbaar

  • Geschikt voor full color print en zeefdruk PMS kleuren

  • Geschikt voor binnen- en buitengebruik

  • UV bestendig voor 3-5 jaar

Ben je op zoek naar een ander soort raamsticker? Neem dan eens een kijkje op onze webshop met raamstickers!

Raamstickers: ook dubbelzijdig te bedrukken!

Meer informatie

Offerte aanvragen

Snel en eenvoudig, klik hier!

Heb je interesse in een offerte voor stickers? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag via onderstaande knop direct een online offerte aan!

Zeefdruk
stickers

Zeefdruk stickers

Met onze zeefdruktechniek kunnen we stickers drukken in elke gewenste pms kleur, waaronder ook metallic kleuren. Ook hier zijn verschillende vormen en formaten mogelijk. De sticker heeft een zeer goede buitenkwaliteit.

Stickers
op rol

Stickers op rol

Stickers op rol worden vaak gebruikt om verpakkingen te voorzien van een bedrijfsnaam, logo en/of een tekst. Zo leveren wij onze stickers o.a. aan bloemisten, juweliers, snoepwinkels, chocolaterieën en bakkerijen.

Doming
stickers

Doming stickers

Voor een uniek 3D effect. Een tweecomponenten epoxyhars wordt op een vinylsticker gegoten, waardoor er een doorzichtige bolling op de sticker ontstaat. Ze worden vooral gebruikt in de computer-, auto- en motorbranche.